Havreknækbrød

Franks havreknækbrød med kerner og frø

Ingredienser

  • 175 Gram Havregryn
  • 1 Knsp Salt (Havsalt
  • 20 Gram Sesamfrø
  • 20 Gram Græskarkerner
  • 20 Gram Hørfrø
  • 20 Gram Shiafrø
  • 1 Spsk Olivenolie Kan udelades

Sådan gør du

  • Alle ingredienser vejes af og blandes i en gryde
  • Det hele bringes langsomt i kog ved middelvarme under omrøring til konsistensen er som en tyk klistret dej, lad den Hvile 20 minutter før det bredes ud på bagepladen på bagepapir i ca 1-2mm tykkelse og evt forme som knækbrød
  • Drysses med ekstra kerner, og bages i ovnen ved 160 gr varmluft på den midterste rille, i 1 time og 40 minutter – til de har taget lidt farve. Du kan lave riller i dejen med en pizzakniv efter ca 20 min i ovnen. Køles helt ned og brækkes i stykker som gemmes i en lufttæt pose, eller stort sylteglas

Noter

Det giver Ca 14 stk knækbrød á 20g 0g omkring 65 Kcal pr stk
ENERGI INDHOLD: Kcal: 896 Kjoule : 3.762 I hele opskriften
Fedt:44 G
Proteiner:38 G
Kulhydrater:117 G