Hjemmeslagtet kylling i stegepose

Tilberedning af hjemmeslagtet kylling kan være en udfordring, de fleste vil opleve at kødet er mere ”hårdt” en den traditionelle grillkylling fra supermarkedet. denne opskrift går du aldrig galt i byen med - kyllingen bliver supermør
Antal 4 Personer
Forfatter admin

Ingredienser

  • 1 stk hjemmeslagtet Kylling max ½ -1 år gammel
  • 1 stegepose
  • Laurbær

Sådan gør du

  • Put hanen i stegepose sammen med et par laurbær, evt indmad (hjerte, lever hals og kråse, samt salt og peber og eventuelt en god klat rigtig smør. Luk posen og læg den i et ildfast fad i ovnen.
    Giv den 2 timer på 180' i ovnen, sluk for varmen og lad den blive i ovnen og trække i posen ½ times tid mens ovnen køler ned. Tag den ud af stegeposen og læg den i fadet igen evt parteret
    Pensl med fedt fra saften i posen og drys lidt salt på og lad den grille på højeste styrke til den er godt sprød.
  • serveres med salat og hvidløgsflute, eller sovs og kartofler eller bare lidt pommes frites og dyppelse.