Skip to content
Franks Hønsefarm
Siden om hobbyhøns, selvforsyning og diverse fjerkræ
I hønsegården
Kønsbestemmelse
Adfærd
Fodring
Gavnlige krydderier
Lidt historie om hønen
Æg – spørgsmål og svar
Sygdom og kur
Opstart af hønsehold
Hønseracer
Maran
Silkehøns
Orpington
Opskrifter
Brahma
Araucana
Wyandotter
Australorps
La Bresse
Kochin
Udrugning og kyllinger
Rugeæg
12 Gode råd når du ruger
Lysning af æg
Udrugning andre fjerkræ
Slagtning
Slagtning med Økse
Slagtning med Slagtetragt
Plukning manuelt
Rensning og udtagning
Modning af kød
Opskrifter
Frokost
Standard Bondebrød med surdej
Groft rugbrød
Mit hverdags surdejsbrød
Havreknækbrød
Franks Hønsepostej
Kogt kyllingebryst med lun bønnesalat
Mager kyllingesylte
Mager kyllingerullepølse med ramsløg
Aftensmad
Fyldt Kyllingebryst
Krebinetter af kyllingekråser
Kyllingefrikassé
Cog au Øl
Dansk Paella á la Franks hønsefarm
Fasangryde over bål
Asiatisk inspireret kylling i karry
Kyllingeruller med hvidløgsost og porre
Vegetarpizza på æggebund
Kyllingefarserede portobellosvampe på grill
Æggekage med grønkål og tomater
Hjemmeslagtet kylling i stegepose
Tomatpure
Morgenmad
Farsbåde med æg
Dessert
Citronfromage
Links
Kontakt
Spørgsmål og svar
Morgenmad