Hønselever, rensede kråser og hønsehjerter fra 7 haner/høner ca. 500g
½literpiskefløde
1stkløg
1spsksukkerhønselever er lidt bittert – det modvirker sukkeret
Mel
Smør
1stkHønsebouillionterning
1BidKryddersild (ca 3x3 cm)
3heleÆg
3 stkkogte kartofler ca 150 g
20gSalt
1SpskPeber
Sådan gør du
Fremgangsmåde: Hjerter, rent kråsekød og lever samt løg, æg og kartofler hakkes i kødhakkeren, farsen blendes med stavblender til en blød og fin konsistens. Løgpulver, salt og peber. Lav en meget tyk opbagning af smør, mel og piskefløde samt opløst bouillion terning - bland farsen i og rør massen godt sammen. Fordeles i frysebakker og pyntes evt med stegte champignon og en skive stegt bacon.
Noter
Frosne skal de have 70 minutter i ovnen i et vandbad ved 180’ og optøede 60 minutter ved 180’