Go Back

Min bedste Hønsepostej

Ingredienser

  • Hønselever, rensede kråser og hønsehjerter fra 7 haner/høner ca. 500g
  • ½ liter piskefløde
  • 1 stk løg
  • 1 spsk sukker hønselever er lidt bittert – det modvirker sukkeret
  • Mel
  • Smør
  • 1 stk Hønsebouillionterning
  • 1 Bid Kryddersild (ca 3x3 cm)
  • 3 hele Æg
  • 3 stk kogte kartofler ca 150 g
  • 20 g Salt
  • 1 Spsk Peber

Sådan gør du

  • Fremgangsmåde: Hjerter, rent kråsekød og lever samt løg, æg og kartofler hakkes i kødhakkeren, farsen blendes med stavblender til en blød og fin konsistens. Løgpulver, salt og peber. Lav en meget tyk opbagning af smør, mel og piskefløde samt opløst bouillion terning - bland farsen i og rør massen godt sammen. Fordeles i frysebakker og pyntes evt med stegte champignon og en skive stegt bacon.

Noter

Frosne skal de have 70 minutter i ovnen i et vandbad ved 180’ og optøede 60 minutter ved 180’