Kog kylling eller suppehøne så den stadig er lidt fast i kødet og gem suppen til kogning af ris. Steg kyllingelårene gyldne.
Kyllingekødet pilles af skroget og skæres i firkanter, løg og rød peber, samt hvidløg hakkes
Kom lidt olivenolie i en bred gryde/sautépande og hæld løgene og kyllingekødet i. Det brunes let. Hæld 2 kopper ris i gryden og steg dem med, under omrøring i et minuts tid. Tilsæt så 4 kopper suppe og en spiseskefuld gurkemeje samt lagen fra rejerne.
Lad det koge i 12 minutter tilsæt evt. mere suppe undervejs så det ikke tørrer ind. 5 minutter før det er kogt færdigt tilsættes hakket rød peber, Ærter, hvidløg og saften af de 2 citroner. Det smages til med lidt salt og peber evt. en hønsebouillionterning.
Anret i en flad bred pande og pynt med peberfrugt, tomater i både, kyllingelår, citronbåde og drysses med rejer (Hvis rejerne koger med bliver det små hårde klumper)