Min bedste Hønsepostej
Ingredienser
- Hønselever, rensede kråser og hønsehjerter fra 7 haner/høner ca. 500g
- ½ liter piskefløde
- 1 stk løg
- 1 spsk sukker hønselever er lidt bittert – det modvirker sukkeret
- Mel
- Smør
- 1 stk Hønsebouillionterning
- 1 Bid Kryddersild (ca 3x3 cm)
- 3 hele Æg
- 3 stk kogte kartofler ca 150 g
- 20 g Salt
- 1 Spsk Peber
Sådan gør du
- Fremgangsmåde: Hjerter, rent kråsekød og lever samt løg, æg og kartofler hakkes i kødhakkeren, farsen blendes med stavblender til en blød og fin konsistens. Løgpulver, salt og peber. Lav en meget tyk opbagning af smør, mel og piskefløde samt opløst bouillion terning - bland farsen i og rør massen godt sammen. Fordeles i frysebakker og pyntes evt med stegte champignon og en skive stegt bacon.
Noter
Frosne skal de have 70 minutter i ovnen i et vandbad ved 180’ og optøede 60 minutter ved 180’