Franks Hønsepostej

Ingredienser

  • Hønselever og hønsehjerter fra 20 haner ca. 2kg
  • 250 g røget spæk
  • ½ liter piskefløde
  • 1 spsk løgpulver
  • 1 spsk sennepspulver
  • 1 spsk sukker hønselever er lidt bittert – det modvirker sukkeret
  • Mel
  • Smør

Sådan gør du

  • Fremgangsmåde:1 pk Bacon i skiver til pynt1 bk Champignon Steg masser af Champignon i skiver i smør og lad dem vente i en skål.Hjerter og lever samt røget spæk hakkes i kødhakkeren sammen med halvdelen af de stegte champignon, farsen blendes med stavblender til en blød og fin konsistens. Løgpulver, Sennepspulver og sukker tilsættes sammen med en god gang salt og peber. Lav en meget tyk opbagning af smør, mel og piskefløde og bland farsen i og rør massen godt sammen. Fordeles i frysebakker og pyntes med en stegte champignon og en skive bacon.

Noter

Frosne skal de have 60 minutter i ovnen i et vandbad ved 175’ og optøede 45 minutter ved 180’