Fyldt Kyllingebryst
Ingredienser
- 40 Gram Hytteost 1 5%
- 40 Gram Creme Fraiche 38%
- 400 Gram Kyllingebryst uden skind
- 10 Gram Olivenolie
- 1 tsk Citronskal
- 20 Gram Pinjekerner
- 250 Gram Kalkunbacon
- 1 Håndfuld Basilikum
Sådan gør du
- Lav en pasta af Citronskal, Olivenolie, pinjekerner, Hytteost og Mascarpone samt Basilikum og fyld det i en sprøjtepose
- Lav en lomme i kyllingebrystet med en smal kniv, pas på der ikke kommer hul andre steder end der hvor kniven stikkes ind - man risikere at fyldet flyder ud.
- Pak kyllingebrysterne ind i kalkunbacon og steg dem i et ovnfast fad. 10 minutter ved 250 grader, så skrues der ned til 160 de sidste 10 minutter. Lad dem vile 10 minutter under folie, før de er klar til servering