Krebinetter af kylingekråser
Ingredienser
- 250 Gr Rensede Kyllingekråser uden hinder
- 250 Gr Hakket Kyllingebryst
- 500 Gr Spisekartofler
- 1 Bdt Grønne Asparges
- 1 Pk Brune Champignon til sauce
- 250 Dl Fløde til saucen
- 50 Gr Smør til stegning
Sådan gør du
- De rensede kråser køres gennem kødhakkeren 2 gange, kråsefarsen iblandes hakket kyllingebryst i forholdet 1:1 (ellers falder det fra hinanden når de steges.
- Kartofler skrælles og koges og skæres i både. De lægges i et fad og blandes godt med lidt olivenolie og salt og grilles i ovnen til de er lysebrune og sprøde
- Saucen laves ved at du bruner de rensede udskårne Champignon i smør og tilsætter fløde og evt saft fra et glas champignon. Det koges ind til passende konsistens smages til med salt og peber og kan evt jævnes lidt med en smørbolle
- Krebinetterne serveres med svampesaucen, stegte asparges og grøn salat
Noter
Jeg lover at det er en ret man aldrig glemmer 🙂 den er en nytårsaften værdig