Pak kyllingen op Læg den evt. i en lage bestående af 300 g salt opløst i 5 l vand natten over, sørg for, at kræet er dækket af lagen, hvis du vælger at lægge kyllingen i lage, skal du skylle den dagen efter, inden du tilbereder den
Læg kyllingen i en gryde med koldt vand med suppevisken (f.eks. gulerod, porre, selleri, løg, timian, laurbær, rosmarin – Hvad du lige har i spisekammeret), sæt den over varmen og bring den i kog Skru ned for varmen og fjern alt skum lad kyllingen simre i ca. 45 minutter
Sluk for varmen og lad kyllingen trække i kogelagen i ca. 1 time tag den herefter op (gem lage og pil forsigtigt kødet af ben og skrog og befri det samtidig for skind og ben pil kødet i mundrette stykker og hold dem lune
Skyl tomatstilkene og kom dem ned i suppen sammen med ben, skrog og skind kog suppen ind til ca. 1 l og sigt den pil løgene, flæk zucchinierne og skrab kernerne ud.Skær zucchinierne i skrå stykker, kom dem i den sigtede suppe sammen med løg kog dem, til de netop er møre, og tag dem så op kog de 4 dl fløde ind til det halve og kom herefter kyllingesuppen i vend kødet og grøntsagerne i. Rør cremefraiche op med æggeblommer og kom det i gryden med fløde og suppe varm frikasséen omhyggeligt igennem, uden at den kommer i kog smag til med salt og peber og juster evt. smagen med citronsaft
Anret frikasséen i et varmt fad skyl og hak basilikumbladene, halver stilktomaterne og kom begge dele over