Fiber rugbrød hjemmelavet

Kalorier 207kcal
Forfatter Frank Klarlund

Ingredienser

  • 250 g Rugmel
  • 1 tsk Ristet Maltmel
  • 250 g Fuldkorns spelt mel
  • 500 g Hvedemel
  • 1 spsk Salt
  • 1 spsk Sukker
  • 1 spsk Barley Malt Syrup
  • 100 g Solsikkekerner
  • 100 g Græskarkerner Økologisk
  • 150 g Surdej
  • 1 tsk tørgær

Sådan gør du

  • Bland det tørre og tilsæt surdej, sirup og 575g Lunkent vand.
    Rør på maskine til dejen klasker mod siderne af skålen - Justér evt med lidt mel.
    Lad hæve til dobbelt størrelse under klæde eller låg
    Fordel i to forme (skal fylde formen halvt) og sæt formene i lukkede poser for
    at holde på fugten og lad dem hæve til dobbelt størrelse igen