Forsiden
I hønsegården
Kønsbestemmelse
Adfærd
Fodring
Gavnlige krydderier
Lidt historie om hønen
Æg – spørgsmål og svar
Sygdom og kur
Opstart af hønsehold
Hønseracer
Maran
Silkehøns
Orpington
Opskrifter
Brahma
Araucana
Wyandotter
Australorps
La Bresse
Kochin
Udrugning og kyllinger
Rugeæg
12 Gode råd når du ruger
Lysning af æg
Udrugning andre fjerkræ
Slagtning
Slagtning med Økse
Slagtning med Slagtetragt
Plukning manuelt
Rensning og udtagning
Modning af kød
Opskrifter
Frokost
Standard Bondebrød med surdej
Groft rugbrød
Mit hverdags surdejsbrød
Havreknækbrød
Min bedste Hønsepostej
Kogt kyllingebryst med lun bønnesalat
Mager kyllingesylte
Mager kyllingerullepølse med ramsløg
Aftensmad
Janes Farsbrød
Fyldt Kyllingebryst
Krebinetter af kyllingekråser
Kyllingefrikassé
Cog au Øl
Dansk Paella á la Franks hønsefarm
Fasangryde over bål
Asiatisk inspireret kylling i karry
Kyllingeruller med hvidløgsost og porre
Vegetarpizza på æggebund
Kyllingefarserede portobellosvampe på grill
Æggekage med grønkål og tomater
Hjemmeslagtet kylling i stegepose
Tomatpure
Franks Soltørrede tomater
Morgenmad
Rugbrød fiberspelt
Franks Surdejs speltbrød
Farsbåde med æg
Franks fødselsdagsboller m. Surdej
Dessert
Citronfromage
Kontakt
Spørgsmål og svar
Links
Forsiden
I hønsegården
- Kønsbestemmelse
- Adfærd
- Fodring
- Gavnlige krydderier
- Lidt historie om hønen
- Æg – spørgsmål og svar
- Sygdom og kur
- Opstart af hønsehold
- Hønseracer
- - Maran
- - Silkehøns
- - Orpington
- - Opskrifter
- - Brahma
- - Araucana
- - Wyandotter
- - Australorps
- - La Bresse
- - Kochin
Udrugning og kyllinger
- Rugeæg
- 12 Gode råd når du ruger
- Lysning af æg
- Udrugning andre fjerkræ
Slagtning
- Slagtning med Økse
- Slagtning med Slagtetragt
- Plukning manuelt
- Rensning og udtagning
- Modning af kød
Opskrifter
- Frokost
- - Standard Bondebrød med surdej
- - Groft rugbrød
- - Mit hverdags surdejsbrød
- - Havreknækbrød
- - Min bedste Hønsepostej
- - Kogt kyllingebryst med lun bønnesalat
- - Mager kyllingesylte
- - Mager kyllingerullepølse med ramsløg
- Aftensmad
- - Janes Farsbrød
- - Fyldt Kyllingebryst
- - Krebinetter af kyllingekråser
- - Kyllingefrikassé
- - Cog au Øl
- - Dansk Paella á la Franks hønsefarm
- - Fasangryde over bål
- - Asiatisk inspireret kylling i karry
- - Kyllingeruller med hvidløgsost og porre
- - Vegetarpizza på æggebund
- - Kyllingefarserede portobellosvampe på grill
- - Æggekage med grønkål og tomater
- - Hjemmeslagtet kylling i stegepose
- - Tomatpure
- - Franks Soltørrede tomater
- Morgenmad
- - Rugbrød fiberspelt
- - Franks Surdejs speltbrød
- - Farsbåde med æg
- - Franks fødselsdagsboller m. Surdej
- Dessert
- - Citronfromage
Kontakt
Spørgsmål og svar
Links